Spin-off CloudFormz aankondiging eind 2016.

Naar verwachting wordt eind 2016 een spin-off van CloudFormz gelanceerd. De nieuwe dienst gaat zich vooral focussen op het bedienen van grotere bedrijven waar conversie optimalisatie, workflows en zowel interne als externe formulieren een grote rol (kunnen) spelen.

Tijd voor iets nieuws
CloudFormz bestaat inmiddels 4 jaar. Het wordt tijd om de dienst verder door te ontwikkelen dan de standaard updates, maar ook om een nieuw publiek aan te spreken.

Nieuw publiek
Momenteel bestaat de gebruikersbasis grotendeels uit kleine bedrijven, zzp-ers en particulieren. We willen het echter ook interessant maken voor grotere bedrijven en semi-overheid om het gemak en waarde van de dienst te ervaren.

Spin-off
Om dit nieuwe publiek (en het huidige) aan te spreken neemt de nieuwe dienst alle goede aspecten mee van CloudFormz, borduurt daar op voort, schrijven we een groot deel van de broncode geheel opnieuw en dit maakt een legio aan spannende en innovatieve nieuwe mogelijkheden mogelijk.
Denk aan heatmaps, A/B tests, automatische conversie optimalisatie tips, perfecte weergave voor elk scherm,  focus op interne en externe formulieren, alle data kan met elkaar gekoppeld worden, rapporten, workflows maken die gehele bedrijfsprocessen automatiseert en ga zo maar door.

Internationaal
Doordat CloudFormz van origine een klein project was wat onverwacht uitgroeide tot een van de grootste spelers in Nederland, is het huidige systeem echter niet gemaakt voor de groei die we de komende jaren willen bewerkstelligen. De spin-off zal bij lancering echter direct in heel Europa te gebruiken zijn.

Toekomst van het huidige CloudFormz
CloudFormz blijft gewoon bestaan zoals het nu is.
Wel zullen we nieuwe en bestaande klanten waarvoor “goed niet meer genoeg is” vrijblijvend doorverwijzen naar de nieuwe dienst.

Vragen of opmerkingen?
Laat hieronder uw bericht achter of neem contact met ons op.

www.cloudformz.com

 

Tags: spin-off, bestelformulier maken, online formulier, formulier generator

Advertentie